Hyr mekanisk tjur till ditt event

hyra mekanisk tjur

Välkommen till vår websida för att hyra en mekanisk tjur!

Här hittar du information om mekaniska tjurar, regler för ”bullriding” på event och lite annat matnyttigt.

Tjur på kickoffen eller festen

En mekanisk tjur eller ”Bulllride” är ett klockren aktivitet för att dra igång stämningen vid er företagsfest, konferens, kickoff eller event. Den mekaniska tjuren är alltid väldigt uppskattad på festen för gammal som ung.

Mekanisk tjur i gruppaktivitet

Är ni ett större gäng (över 50 pers) så rekommenderar vi vårt koncept ”storfemkamp” där tjuren ofta ingår som en av grenarna. Med detta koncept är alla aktiva under hela aktiviteten och alla får något som passar henne/honom. Exempel på ytterligare grenar: sumofotboll, Segway, gladiator, samarbetsstation, pilbåge etc..
Prisexempel tjur i storfemkamp: 320 kr/person + moms inklusive transport, instruktör, rigg/riv.

Mekanisk tjur på Event eller fest

Bullriding ger ert event karaktär och låter alla, barn som vuxna, ta del av en skrattfest som ger minnen för livet. En mekanisk tjur ger en nervkittlande effekt på hela tillställningen. Har ni cowboytema på festen kan vi även rekommendera att boka vår cowboy-3-kamp med lassokastning och prickskytte med salongsgevär tillsammans med tjuren.

OBS! Bra att veta är att en mekanisk tjur sedan januari 2012 klassas som tivolianordning och måste besiktigas som sådan. Våra mekaniska tjurar är besiktigade och godkända.

Hyr en mekanisk tjur idag!